maandag 8 juli 2013

De wondere wereld van Viktor

Anderhalf jaar geleden verscheen hier op de blog één van mijn beste artikels "De wondere wereld van Kamiel". In die periode deden we een aanwinst die de rest van ons leven zou bepalen en veranderen. Ik ben hier vandaag terug om u te melden dat deze aanwinst zeker geen stof heeft gevangen in onze spellenkast en dat hij ons al enorm veel plezier heeft bezorgd. Elke dag opnieuw was één groot avontuur. Aangezien we zo overtuigd zijn van de kwaliteit en het speelplezier, presenteren we u nu graag het nieuwste materiaal van dezelfde auteurs en uitgeverij : "De wondere wereld van Viktor".

Traditiegetrouw bestaat ook dit product uit erg kwalitatief en mooi materiaal. Alle uitbreidingen, stretchgoals en kickstarterextra's zitten er standaard bij, dus daarvoor hoeft u zeker niet te sukkelen. Je merkt aan alles dat deze nieuwe aanwinst van hetzelfde productiehuis komt, maar toch is het wéér iets unieks geworden. Ook hieraan zullen we ongetwijfeld erg veel plezier beleven. Het wordt nu vooral zaak om onze aandacht, tijd en inzet over beiden te verdelen, maar ik ben ervan overtuigd dat dit zeker wel zal lukken.

Ook nu weer werd er gekozen voor een testosteronversie, (blijkbaar heb je dat tijdens het ontwikkelingsproces niet echt in de hand) maar we zijn daar héél erg blij mee. De productie verliep erg vlot en zonder noemenswaardige problemen, zodat het voor iedereen een erg aangename ervaring werd. Ondertussen hebben hem ook al op onze spellenzolder kunnen stallen en hij misstaat daar allerminst. Dus voor diegenen die graag eens een keertje een kijkje komen nemen, horen we het graag.

Voor de mathematici onder u geef ik nog graag de cijfertjes mee. Releasedatum was 28 juni 2013, grootte van de verpakking zo'n 53 cm x 12 cm x 10 cm en een gewicht van 3520 gram, dus de verzendingskosten zouden wel wat kunnen oplopen mocht u dit online bestellen.

Titel : Viktor
Auteurs : Annelies & Arne
Uitgeverij : De Cnodder-Van Dyck productions
Speelduur : levenslang
Aantal spelers : 3 (mama, papa, grote broer) - ... (oma, opa, moeke, vake, tantes, nonkels, meters, ...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten